Zajednička večera, druženje i zasluženi odmor

  • 9. Decembra 2019.
  • 474 Pregleda

Nakon pobjede nad Širokim fudbaleri Tuzla Cityja nalaze se na zasluženom odmoru.

Po završetku meča koji je okončan trijumfom od 1:0, fudbaleri, stručni štab i uprava kluba su imali zajedničku večeru, razgovor i odlazak na zasluženi odmor.

Predsjednik kluba Almir Husić se zahvalio igračima i stručnom štabu na ostvarenom rezultatu te poželivši im da se dobro odmore do početka priprema.

Direktor Sabahudin Saša Vugdalić je istakao kako je ponosan što klub iz dana u dan raste u svakome obliku a što to igrači na terenu sve prate sjajnim igrama i rezultatima.

Trener Elvir Baljić se zahvalio upravi na podršci te igračima na sjajnom odnosu te vrijednom i predanom radu. Posebno se zahvalio što je ekspresno prevaziđena kriza u koju je ekipa bila zapala i što su u zadnja tri meča pokazali karakter i svojim odnosom pokazali da su pravi profesionalci.

Kapiten Samir Efendić je podvukao kako je ponosan što predvodi ovu sjajnu grupu momaka, koji su opravdali očekivanja uprave i navijača te se nada kako će i u nastavku sezone biti na željenom nivou.

Tako se igrači praktično od 8.decembra nalaze na zasluženom odmoru i to do 10.januara kada je zakazana prozivka za nastavak šampionata.

press Služba FK Tuzla City

Podjeli: