Počela prodaja članskih karti za sezonu 2019/20

  • 13. Septembra 2019.
  • 1985 Pregleda

Fudbalski klub Tuzla City obavještava svoje navijače i simpatizere da je počela prodaja članskih karti za sezonu 2019/20!

Članske karte se mogu kupiti u “Fan shopu” u Tuzli, koji se nalazi na raskrsnici magistralnog puta Tuzla-Bijeljina-Zvornik.

One su različitih cijena i prilagođene su svima.

Tako je najjeftinija članska karta “Clasic” čija je cijena od 10 do 100 KM.

– Svaki nač član sam sebi određuje cijenu karte po svojoj mogućnosti i želji. Dakle, možete biti naš član za 10 KM, možete za 20 KM, 50 KM ili kako sami sebi odredite, kaže generalni sekretar Munib Subašić.

Naredna kategorija su “Silver” čija je cijena od 100 KM do 1.000 KM.

– I kod ovih članskih je ista situacija. Oni sa malo “dubljim” džepom mogu kupiti skuplju člansku, dakle i ovdje naši simpatizeri sami sebi formiraju cijenu, kaže Subašić.

Sljedeća kategorija su “Gold” članske karte koje se kreću od 1.000 KM do 10.000 KM, a najskuplje su “Dijamant” čija je cijena preko 10.000 KM.

– Oni koji žele da budu članovi našeg klub trebaju da dođu u “Fan shop” gdje će im se na licu mjesta izraditi članska karta sa fotografijom koja se radi na licu mjesta. Sa ovim članskim kartama imat će besplatan ulaz na sve naše domaće utakmice. Oni koji nemaju članske karte plaćat će ulaz, kaže Subašić.

press Služba FK Tuzla City

 

Podjeli: