Bošnjaković-“Mislim da igrači jedva čekaju da ona počne.”

  • 18. Avgusta 2023.
  • 617 Pregleda

U 4. kolu Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla Citya na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju Sarajevo.

“Ulazimo izuzetno angažovani i izuzetno raspoloženi u tu utakmicu sa Sarajevom. Mislim da igrači jedva čekaju da ona počne. Imamo mi svoje kvalitete, kao što imamo i određene nedsotatke. Svaka ekipa, tako i Sarajevo kao i mi ima svoje kvalitete i svoje nedostatke. Pokušat ćemo da pariramo njihovim kvalitetnim stranama i da iskoristimo njihove loše strane u igri i dođemo do pozitivnog rezultata“, istakao je Milenko Bošnjaković šef stručnog štaba FK Tuzla City.

Stručni štab Tuzla Cityja za nadolazeći susret moći će računati na sve fudbalere iz rostera, osim Ordagića koji se oporavlja od povrede i koji će im uskoro biti na raspolaganju.
Na današnjoj konferenciji za medije napadač plavih Irfan Hadžić istakao je kako će tim dati svoj maksimum kako bi osvojio nova 3 boda.

“Sigurno da će i jedna i druga ekipa ići na tri boda. Nadamo se da ćemo ponoviti utakmicu kao protiv Širokog Brijega samo da ćemo naravno iskoristiti naše prilike. Moramo dati svoj maksimum da bi došli do tri boda”, istakao je Irfan Hadžić fudbaler FK Tuzla City.

Susret Tuzla City – Sarajevo igra se u ponedjeljak u 17 sati na Gradskom stadionu Tušanj.
press FK Tuzla City

Podjeli: