Het-trik Kasumovića dovoljan samo za bod protiv Zrinjskog

  • 31. Oktobra 2019.
  • 625 Pregleda

Selekcija U15 Tuzla Cityja remizirala je sa vršnjacima Zrinjskog odigravši 3:3 dok je ekipa U17 poražena od Mostaraca sa 1:3.

U golijadi pionirskih timova, izabranici Vedrana Kovačevića tri puta su stizali zaostatak i na kraju sasvim zasluženo došlo do boda.

Gosti su nakon 15 minuta imali 0:2 golovima Cipetića, a onda je Kasumović u 23. i 29.minuti postigao golove za poravnanje.

U nastavku meča Čember ponovo donosi prednost Plemićima, dok je konačnih 3:3 postavio sjajni Kasumović u 57.minuti meča.

Utakmicu su počeli: Avdić, Fazlović, Zukić, Crvenković, Husić, Kasumović, Sakić, Muratović, T.Jahić, Muhamedbegović i Lošić. Priliku su još dobili: Razić, Aljić i Husejinović.

Meč U17 timova pripao je gostima iz Mostara. Vrljić je doveo Mostarce do vodstva u 19.minutu, uzvratio je Duraković u 59.minuti. U finišu meča pobjedu Zrinjskom donijeli su Nezirović i Prskalo.

Selvir Mujić u ovome meču je izveo sljedeću postavu: Delalić, Gvozdenović, Mrakanović, Imamović, Ibrišević, Mujkić, Bajrić, Duraković, Huskić, Kadić, Šehić. Još su igrali: Mešanović, Korkutović, Kamberović, Bećirović, Kadrić.

press Služba FK Tuzla City

Podjeli: